با حضور دکتر مجید بیجندی : مدیر کل هواشناسی استان اصفهان و کارشناسان و برخی از مسئولین شهرستان جلسه ای در فرمانداری تشکیل گردید
در این جلسه مطرح شد :
مهمترین بخش کشاورزی شهرستان خوانسار باغداری است که در ابتدای سال جاری با سرما زدگی مواجه شده است و در بیست و چهارم فروردین ماه سال جاری برودت زیر شش درجه داشتیم که هفتاد میلیارد تومان خسارت وارد نموده است.
این موضوع می تواند هشداری برای مسئولین باشد تا در سال های آینده به صورت پیامک به باغدارن پیشگام و مسئولین تاثیر گذار اطلاع رسانی نمایند تا با تمهید مقدمات از تکنولوژیهای کاربردی جهت مصونیت از این حوادث که قابلیت استفاده دارند ، استفاده نمایند .
شهرستان خوانسار پایگاه فقه علوی است و شهر ی است که منتسب به زادگاه مادر حضرت امام خمینی " ره " است و با داشتن طبیعتی خوش منظر در بعد کشاورزی هم حرفی برای گفتن دارد و در کنار کویرمرکزی قابلیت های قابل توجه و کم نظیری دارد و محصولات کشاورزی و باغی آن از جهات مختلف بی مانند است.
اقلیم رو به تغییر است. باران میآید اما نه در جای مناسب و نه در فصل مناسب و نه از نوع مناسب ، و این موضوع ضرورت تشکیل کار گروه « سازگاری با اقلیم » را تاکید می نماید.
سالروز معراج حضرت رسول اکرم « ص » است و پیام این روز به جامعه ی بشری این است که انسان در سایه خرد و وحی می تواند به اوج خواسته ها ی خود برسد. ما معتقدیم امورات جهان به دست خداوند ی است که نظر عنایت به بندگان خود دارد و آنچه خیر است جاری می سازد پس نگاه ما به تحولات جوی و اتفاقات پیش آمده باید در قالب لطف الهی باشد و سعی کنیم خود را با شرایط موجود همساز کنیم و با تعقل و اندیشه گردش افلاک را مسخر خود کنیم. « وَسَخَّر لَکُمُ الشَّمْسَ وَالْقَمَرَ دَآئِبَینَ وَسَخَّرَ لَکُمُ اللَّیْلَ وَالنَّهَارَ و خورشید و ماه را که پیوسته در حرکتند به تسخیر شما در آورد، و شب و روز را [نیز] مسخّر شما ساخت » .
اگر ما می خواهیم از نظام طبیعت بهترین و بیشترین بهره را ببریم باید تغییرات طبیعت را مدیریت کنیم و با به کار گیری اندیشه و پژوهش بر اتفاقات طبیعی تسلط مدیریتی پیدا کنیم.
نود و پنج درصد حوادث طبیعی هستند که بازه های زمانی مشخصی دارند و بجز زلزله بقیه ی حوادث طبیعی را می توانیم با مدیریت بحران پیش بینی و رفع مشکل کنیم. مدیریت بحران باید در سه مرحله " قبل و حین و بعد " انجام پذیرد.
سازمان هواشناسی در ارتباط با کاربر نهایی ضعف دارد. تولید در هواشناسی در سطح بالا و مطلوب است اما عرضه ی تولیدات هوا شناسی به کاربران ضعیف است. همانگونه که هر تولیدی باید از عرضه ی مناسب برخوردار باشد. هواشناسی نیز باید ارتباط عمومی اش را تقویت کند و از طریق رسانه های مناسب اطلاع رسانی کند.
هوا شناسی از امور زیر ساختی و زیر بنایی است و همه ی اقشار و اصناف " باغداران و کشاورزان - مسافران زمینی و هوایی - ترانزیتهای کالایی - ورزش و... " نیازمند اطلاعات به دست آمده از طریق کارشناسان هواشناسی هستند.
کشاورز وقتی می خواهد سم پاشی کند باید " دما - جهت ورزش باد - بارندگی و... " را دقیقا بداند و تمام این نیازها را هواشناسی تامین می کند.
البته باید بدانیم پیش بینی های هواشناسی ، قطعا صد در صدی نیست بلکه می توان اذعان نمود بالای نود درصد قابل اعتماد است.
کارشناسان هواشناسی باید سعی کنند پیش بینی ها دقیق تر باشند تا اطمینان به آمار و ارقام اعلام شده افزایش یابد.